La Festa Major Alternativa es consolida i debatrà un eventual creixement


  • Comparteix:

La FMA s'ha celebrat a la plaça de Pep Ventura

La FMA s'ha celebrat a la plaça de Pep Ventura

La 3a Festa Major Alternativa ha arribat aquest any a més santcugatencs que les anteriors edicions. Segons els organitzadors, aquesta edició ha suposat l'obertura de la proposta a sectors que anteriorment no havien participat a l'espai. Aquesta ampliació i l'alta afluència de públic obren la porta a debatre quin ha de ser el futur de l'espai: mantenir el format o buscar el creixement.

De dijous a dissabte, la plaça de Pep Ventura ha acollit concerts, àpats i altres activitats de la Festa Major Alternativa. Dolly Society, Txilum i Sergi Estella han estat algunes de les bandes que han omplert de música les nits de la plaça.

El membre de l'assemblea de la Festa Major Alternativa Kevin Fisher ha explicat a Cugat.cat que enguany la celebració s'ha obert més a la ciutat.

Kevin Fisher

Aquesta vegada hem tingut més varietat en els perfils de la gent i també en l'edat, que era un dels nostres objectius.




L'èxit d'assistència fa que l'assemblea de la Festa Major Alternativa obri la porta a debatre el futur de la proposta. En aquest sentit, la disjuntiva és mantenir el format i la mida de la festa o bé apuntar cap a una ampliació i la cerca d'un nou espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.