Rècord de participació a la primera Festa Major sense Barraques


Temes relacionats

La Festa Major Alternativa es consolida i debatrà un eventual creixement ( 4/jul/11)

Les Barraques desapareixen i l'oferta juvenil es diversificarà pel municipi (12/mai/11)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Xavier Escura i Jordi Puigneró

D'esquerra a dreta, Xavier Escura i Jordi Puigneró

La Festa Major amb més públic que mai i amb èxit global de valoració. Així és com ha definit l'equip de govern les festivitats d'enguany, les primeres des que s'ha eliminat l'oferta de les Barraques. El govern local considera que aquest fet ha ajudat a reduir els incidents i ha potenciat una millor circulació del públic entre les diferents activitats.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha remarcat que aquesta Festa Major ha batut el rècord d'assistència.

Xavier Escura

Hi ha hagut un increment de públic contrastat.


A l'espera d'obtenir dades definitives, Escura ha explicat que tant els concerts celebrats al parc de Ramon Barnils com els que han tingut lloc a la plaça d'Octavià han registrat un ple absolut. En el primer cas, s'estima que entre 3.000 i 5.000 persones van omplir el parc. També altres activitats van experimentar una alta afluència, com ara el sopar popular de la plaça de l'Om, que va reunir vora un miler d'assistents.

Es tracta de la primera Festa Major des de la desaparició de les Barraques. En aquest sentit, Escura ha descartat tornar-les a instal·lar, tot i mostrar-se 'obert al diàleg'. Segons el regidor de Cultura, la festa ha passat el 'test' de funcionar sense Barraques, i això s'ha traduït en menys incidents, però també en una major assistència.

Xavier Escura

Hi ha hagut una sèrie de fluxos de públic que han evitat incidents i han fet que la ciutat estigués més plena que mai.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha subratllat l'alta participació dels santcugatencs i ha felicitat a les entitats per la tasca feta durant els dies de festa grossa.

Mercè Conesa

Ha estat una Festa Major molt participativa, amb un gran èxit de les activitats. Felicitem les entitats i l'organització.



El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha corroborat el descens d'incidències causat per la desaparició de les Barraques. Puigneró ha destacat que al llarg de totes les activitats s'han produït menys d'una desena de ferides lleus i només s'ha registrat una baralla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.