Ball, música i teatre arrenquen la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Les sardanes han centrat el primer dia de Festa Major a Mira-sol

Les sardanes han centrat el primer dia de Festa Major a Mira-sol

Mira-sol ha inaugurat la seva Festa Major, aquest divendres a la tarda, amb una ballada de sardanes al pati del casal del districte. A banda, la primera jornada de festa també ha comptat amb la representació teatral de l'obra 'Los Figurantes' a càrrec de la companyia Mira-sol Teatre. Tot seguit, ha tingut lloc l'actuació de flamenc de Las Malvalocas i el punt final l'ha posat la Nit Jove amb concerts de Corcho i Perwerther's Original. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat que la Festa Major de Mira-sol serveix per mantenir la unitat del barri i fomentar la cohesió veïnal.

La Cobla Principal de Terrassa ha amenitzat la primera tarda de la Festa Major de Mira-sol, que ha anat acompanyada d'una ballada de sardanes al pati del Casal de Mira-sol.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, que ha assistit a la ballada, ha destacat el valor de mantenir les festes dels districtes, al marge de la Festa Major de Sant Cugat, per la seva tasca de cohesió entre els ciutadans.

Xavier Escura

Les festes de districte són identitat de barri. La funció de cohesió és indubtable. Tot i fer la festa de Sant Cugat, les de districte han de continuar vives.



Alguns dels assistents a la ballada han subratllat que la festa del districte és un bon moment per sortir al carrer i trobar-se amb els veïns.

Veïns Mira-sol

Som del barri i ens agrada i ens agrada fer barri. / Nosaltres venim perquè som de Sant Cugat per fer pinya ballant. / Per fer pinya sempre, s'ha de col·laborar.





La Festa Major de Mira-sol s'allargarà fins diumenge al vespre i hi comptarà amb activitats esportives, la 3a Fira d'intercanvi i segona mà i sopars populars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.