Sol i Aire acollirà la seva Festa Major el darrer cap de setmana de juliol


  • Comparteix:

Sol i Aire acollirà la seva Festa Major el darrer cap de setmana de juliol

Sol i Aire acollirà la seva Festa Major el darrer cap de setmana de juliol

Sol i Aire celebrarà la seva Festa Major el darrer cap de setmana de juliol. Aquells dies els seus residents i tots els visitants podran gaudir de diferents actes lúdics, entre els quals destaquen la jornada de portes obertes del grup d'Autoprotecció Sol i Aire, el sopar de germanor, una discoteca i un espectacle de màgia per als més petits.

La festa començarà divendres a les nou del vespre amb el pregó, que enguany consistirà en un homenatge als més grans de la urbanització, a banda del tradicional agraïment a les autoritats presents. A més, també es podrà visitar l'exposició de les flors, horts i collites dels veïns de Sol i Aire. El primer dia culminarà amb el sopar de germanor i un ball a la fresca de la mà de l'orquestra Soling.

Dissabte al matí tindrà lloc la festa infantil, que comptarà amb un espectacle à carrec del mag Raphael i l'inflable 'Rocodromo Dino'. A la nit està previst un sopar amb una graellada variada i el sorteig d'una panera 'delicatessen'. La nit acabarà amb la discoteca mòbil de JC. Sound. El responsable de la Comissió Festa Major Sol i Aire, Jordi Nuvials, ha explicat a Cugat.cat que han hagut de suprimir alguna iniciativa.

Jordi Nuvials

Lamentablement, el que no tenim aquest any és la tradicional baixada de cotxes casolans del dissabte.


Finalment, el darrer acte de la Festa Major tindrà lloc diumenge a les dotze del migdia. A aquella hora el grup d'Autoprotecció Sol i Aire oferirà una jornada de portes obertes, amb pràctiques incloses. Els veïns de la urbanització, ubicada en una zona aïllada al parc de Collserola, van formar fa uns anys un grup de vigilància per protegir-se de possibles incendis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.