La Festa Major de Valldoreix arribarà al setembre amb molta música entre les seves activitats


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Valldoreix

Cartell de la Festa Major de Valldoreix

La Festa Major de Valldoreix arribarà el tercer cap de setmana de setembre amb més d'una cinquantena d'activitats per a tots els gustos i edats. La música, enguany, torna a ser una de les protagonistes. Havaneres, concerts corals, ball de festa i la tradicional Nit Jove seran els espais musicals de la Festa.

Després de la Festa Major de Sant Cugat, l'EMD de Valldoreix es prepara per la seva festa la segona quinzena de setembre. Les activitats ja començaran el dijous 15, però no serà fins divendres 16 que començarà a sonar la música.

El mateix divendres, les havaneres sonaran a Valldoreix i la Nit Jove de la Festa porta enguany Els Malabeiros, La Màlaga i DJ Albert Jané en concert. Entre tots oferiran una nit de rumba, reggae i fusió.

Ja dissabte 17, al matí el cor jove de la Coral l'Harmonia arriba en concert a la seva festa major. Dissabte a la tarda serà el torn de la Coral Aubada, també de Valldoreix.

La festa musical posarà el punt final el mateix dissabte a la nit, amb el Ball de Festa Major, que enguany sonarà al ritme de la Salseta del Poble Sec.

Un recital líric a càrrec de la soprano Patricia Sendra i el pianista Manuel Ruiz forma part de les activitats de Festa Major, malgrat que no se celebrarà fins el dissabte 24 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.