La trobada de paellers dóna el toc gastronòmic a la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

La 19a Trobada de Paellers ha posat el toc gastronòmic a la Festa Major de la Floresta amb una desena de cuiners i més de 300 participants. La tradició i l'originalitat s'han combinat en la trobada, que ha aplegat paelles amb ingredients habituals com el marisc i la carn, però també els cargols i les mongetes, entre d'altres. Com cada any, l'activitat de la festa grossa del districte ha reunit els florestans en un àpat amigable i distès.

Les pistes de Can Llobet han estat l'escenari de la iniciativa, on l'àpat mediterrani ha estat l'excusa per reunir els veïns i compartir una estona entre amics i coneguts. La innovació gastronòmica ha estat un altre dels al·licients de l'activitat.

Alguns dels cuiners han explicat què té d'especial la seva paella.

Participants

Jo li poso un bou de mar. / Molt d'amor, molta alegria i molt bons companys. / Tot és natural. / És l'única paella valenciana. / És la primera paella que faig.



La jornada de dissabte ha comptat al llarg de tot el matí amb animació infantil, música i inflables per als més petits, que també s'han reunit a les pistes de Can Llobet. La tarda ha estat protagonitzada per una ballaruca per a grans i petits i, a dos quarts d'onze de la nit, l'orquestra Los Pachucos ha posat el punt final a la jornada amb un concert a dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.