Un final sorpresa posa el punt final a la Festa Major de les Planes


  • Comparteix:

Cartell d'enguany de la Festa Major de les Planes

Cartell d'enguany de la Festa Major de les Planes

Aquest diumenge finalitza la Festa Major de les Planes que enguany tindrà un fi de celebració sorpresa al vespre. L'últim dia de la festivitat porta, a més, activitats esportives i infantils, entre d'altres.

El fi de festa grossa d'enguany se celebrarà amb un brindis i un espectacle de pirotècnia amb sorpresa. Ho ha explicat la membre de la comissió de festes Begoña Parareda en una entrevista a Cugat.cat.

Begoña Parareda

Farem un brindis de fi de festa i un espectacle pirotècnic.








El dia festiu començarà amb una marató popular a les deu del matí. Les inscripcions es faran al Bar Miguel a les nou. Seguidament, els nens fins a 12 anys podran participar al taller de pintura infantil Joan Mires al Casal de Cultura de les Planes. Al migdia, a partir de la una, hi haurà paella de Festa Major a les Pistes Esportives del districte seguida d'un monòleg a les cinc de la tarda. El brindis de fi de festa i espectacle de pirotècnia tindran lloc a partir de dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.