Molts esports i música el dissabte de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La Salseta del Poble Sec / Font: web de la banda

La Salseta del Poble Sec / Font: web de la banda

Els concerts i les activitats esportives són les protagonistes de la programació d'aquest dissabte a la Festa Major de Valldoreix. També hi haurà la cercavila dels gegants de Valldoreix, acompanyats pels gegants de Ripollet i els grallers de la Sagrada Família, que sortirà de la plaça Estació a les onze del matí.

A les deu del matí, i fins a les dues del migdia, començarà l'acte 'Esport al Carrer' a la rambla de Jacint Verdaguer, on es podrà jugar a tennis, passejar en poni i s'hi instal·larà un circuit de bicicletes. Aquestes activitats es reprendran a les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre. A les deu del matí també s'obrirà el punt d'intercanvi de llibres a la biblioteca Vall d'Or i a la mateixa hora, s'entregaran els trofeus de Festa Major al pavelló de Valldoreix.

A dos quarts d'onze del matí s'exposaran els cartells presentats al concurs de Festa Major al Casal de Cultura i a les dotze del migdia es farà el lliurament de premis del certamen. A dos quarts de dues del migdia, el pavelló acollirà la presentació davant la premsa local dels clubs federats de Valldoreix.

A partir de les cinc de la tarda s'oferiran activitats esportives d'aventura com rocòdroms i tirolines a la zona esportiva Valldoreix. A les sis hi haurà un espectacle de circ a la plaça del Casal de Cultura a càrrec de la companyia Tastacirc. A les vuit del vespre, l'església protestant de Valldoreix organitza el concert de gospel de Esencia de vida.

Els aficionats a l'astronomia, podran gaudir d'una observació nocturna amb un telescopi digital a les deu de la nit a Can Monmany. A la mateixa hora se celebrarà una sardinada popular ecològica. L'últim acte del dissabte és el Ball de Festa Major a càrrec de La Salseta del Poble Sec a les onze de la nit a la plaça del Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.