Les entitats, protagonistes del matí de dissabte de Festa Major


  • Comparteix:

Actuació de Kata Kitinga amb els Gegants de Valldoreix i Ripollet

Actuació de Kata Kitinga amb els Gegants de Valldoreix i Ripollet

La cercavila de la Festa Major de Valldoreix ha estat l'activitat protagonista del matí d'aquest dissabte. La rua ha començat a la plaça de l'Estació i ha acabat al Casal de Cultura del territori, on han continuat les actuacions de les entitats que han participat en la cercavila: els Gegants de Valldoreix, els Gegants de Ripollet amb grallers i els grallers de la Sagrada Família.

A la plaça de l'equipament municipal s'han aplegat entitats del territori de tots els àmbits, que han acompanyat les actuacions dels Gegants de Valldoreix i Ripollet i els grallers de la Sagrada Família. Els gegants han ballat també a ritme de Kata Kitinga, que ha amenitzat la jornada amb la percussió.

Algunes de les entitats presents aquest dissabte han destacat el seu paper en les festes majors del municipi.

Entitats

El més important és que és un punt de trobada i que neixen bones idees. / La Coral dóna suport en tots els actes. / Ajudar el màxim possible a que la festa sigui divertida i animar la gent.



El Casal de Cultura també ha acollit altres activitats com ara un taller de pintura ràpida per als més petits, una actuació de la Coral l'Harmonia de Valldoreix i el lliurament de premis dels cartells de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.