La bona participació a la Festa Major de Valldoreix guanya la partida a les retallades


Temes relacionats

Els Gausacs assoleixen de nou el 4 de 8 a Valldoreix (18/set/11)

La música i el teatre animen la Festa Major de Valldoreix (17/set/11)

Les entitats, protagonistes del matí de dissabte de Festa Major (17/set/11)

Collados reivindica millores per a Valldoreix en el seu pregó (16/set/11)

La tradicional missa de Sant Cebrià obre la Festa Major de Valldoreix (16/set/11)


  • Comparteix:

Més de 300 persones s'han aplegat al concurs de paelles d'enguany

Més de 300 persones s'han aplegat al concurs de paelles d'enguany

La Festa Major de Valldoreix ha aconseguit arrossegar els veïns, tot i les retallades pressupostàries que han marcat el programa d'enguany. Precisament el pregó, a càrrec de la periodista Tana Collados, ha incidit en aquests ajustos que afecten el territori, per al qual ha demanat millores. Tot i això, les entitats han estat les protagonistes de la festa, que aquest any ha comptat amb una seixantena d'activitats, que han posat el punt final aquest diumenge. Mira el reportatge a Cugat tv

Les entitats han tingut un pes especial en aquesta Festa Major, en què el pressupost s'ha vist ajustat. Gràcies a les ganes i l'empenta d'aquestes associacions s'ha pogut suplir la manca de recursos econòmics i traduir-lo en activitats que han atret milers de valldoreixencs.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat la bona participació en la Festa Major d'enguany.

Josep Puig

Molt satisfets i molt esperançats. Aquesta és la primera Festa Major de la presidència, una prova de foc que hem superat. Molt contents de la participació que hi ha hagut.



Amb la Festa Major del territori es posa el punt final a les festes grosses del municipi. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la gran implicació dels santcugatencs en les celebracions de la ciutat.

Mercè Conesa

Acomiadem aquesta temporada de festes. Faig una valoració positiva de totes elles. Han estat unes festes amb molta participació i moltes ganes i celebro que així sigui.



La Festa Major ha comptat amb tallers, la tradicional Missa Major, esports, la cercavila i el concurs de paelles, que ha reunit més de 300 persones. També la cultura ha estat present en forma de concerts de diferents estils musicals i teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.