Uns 250 veïns paren taula als Jardins de Sant Francesc


  • Comparteix:

La paella popular ha estat l'acte central d'aquest diumenge

La paella popular ha estat l'acte central d'aquest diumenge

Uns 250 santcugatencs s'han apropat a l'acte principal del matí de la Festa Major del barri del Monestir aquest diumenge, la paella popular. Un total de 25 quilos d'arròs han servit per aplegar els veïns del barri al voltant d'una taula amb un menú complementat amb amanida i vi negre. La festa grossa posarà el punt final aquest vespre amb unes havaneres a càrrec del grup Vallparadís.

Amb tiquets esgotats, els veïns del barri del Monestir, i d'altres punts de la ciutat, han compartit taula per gaudir d'una paella. Alguns dels assistents han valorat la Festa Major del barri d'enguany.

Assistents

Ens agrada tot perquè ho fem tot nosaltres, i aquest any més organitzats. / De mica en mica crec que aconseguim que la gent s'animi més a venir. / Aquest any m'ha agradat molt






La festa grossa del barri encara la recta final aquest vespre amb la cantada d'havaneres protagonitzada pel grup Vallparadís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.