Comencen els assajos del 'Paga-li Joan'


Temes relacionats

160 persones ballen el 'Paga-li, Joan' i mantenen viva la tradició (30/jun/11)

Entrevista: Quim Pla, responsable del 'Paga-li, Joan' (29/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge d'un assaig d'una edició anterior

Imatge d'un assaig d'una edició anterior

Els assajos del 'Paga-li Joan' comencen aquest dimecres al passeig de l'Hort de l'Abat-Jardins del 'Paga-li Joan'. Les preparacions per al ball tindran lloc els dimecres i divendres. El grup infantil, de sis a 14 anys d'edat, assajarà de dos quarts de set de la tarda a vuit del vespre, mentre que els adults ho faran de dos quarts de nou del vespre a deu de la nit.

De moment, hi ha 11 parelles confirmades per participar al ball. Tot i això, l'organització preveu que aquest any hi haurà més parelles que l'any passat, quan hi van ballar 70, repartides entre 20 d'infantils i 50 d'adults.

Ho explica la membre de la comissió del ball tradicional Ariadna Gamonal al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM).

Ariadna Gamonal

Sabem de parelles noves que no han ballat i es volen estrenar. Tot apunta que aquest any hi haurà més ballarins que l'any passat.




Les sessions preparatives s'allargaran fins l'últim dimecres de juny. La representació serà el dia de Sant Pere, l'últim divendres del mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.