L'ska de Kayo Malayo encapçala les ofertes musicals de l'espai Des-plaça Jove


  • Comparteix:

Imatge de promoció de Kayo Malayo / Font: MySpace

Imatge de promoció de Kayo Malayo / Font: MySpace

Els concerts de Kayo Malayo, The Coficks Rovers, The Dröpools, Mimochispas i Marching Band: La Quinta del Quinto seran les ofertes musicals d'aquest dijous a la nit de l'espai Des-plaça Jove de la Festa Major, ubicat a la plaça del Rei. A més, hi tindrà lloc un sopar popular i una lectura de contes eròtics.

La inauguració de l'espai d'enguany serà a les nou del vespre amb un sopar jove popular a la plaça del Rei. Una hora més tard, a les deu, el rock de The Coficks Rovers donarà el toc d'inici a la jornada de concerts, que continuarà a les onze amb The Dröpools i tres quarts d'hora més tard amb Mimochispas.

Després d'una lectura de poemes eròtics, que tindrà lloc a tres quarts d'una de la matinada, el plat fort del Des-plaça Jove serà l'actuació de Kayo Malayo. La formació de Terrassa oferirà la seva habitual fusió d'ska, reggae i rock que protagonitza el seu darrer treball, 'Katalonska'. El saxofonista del grup, Roger Arnau, ha explicat a Cugat.cat que la temàtica del disc se centra en explicar als estrangers la vida a Catalunya.

Roger Arnau

Tracta d'explicar als 'guiris' què és el que passa aquí.


Finalment, a dos quarts de tres de la matinada, el tancament de festa anirà a càrrec de Marching Band: La Quinta del Quinto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.