Txarango i Amanida Folk, el plat fort del primer dia de Festa Major


  • Comparteix:

Foto promocional de Txarango / Font: Txarango

Foto promocional de Txarango / Font: Txarango

El reggae llatí de Txarango protagonitza aquest dijous la jornada musical de la Festa Major. Amb un concert a dos quarts de dotze de la nit a l'Espai D'Arrel de la plaça d'Octavià, la banda presenta el seu treball de debut, 'Benvinguts al llarg viatge'. Dues hores abans, a dos quarts de nou, el grup Amanida Folk, amb el santcugatenc Oriol Castanyer, ocuparà el mateix escenari per presentar la seva proposta de música mediterrània.



La plaça d'Octavià es converteix durant aquesta Festa Major en l'escenari D'Arrel, que acollirà aquest dijous un dels cartells destacats de la celebració. A dos quarts de nou, el protagonisme serà per a la música tradicional d'Amanida Folk, que compta entre les seves files amb el santcugatenc Oriol Castanyer. Amb un so basat en les melodies mediterrànies, la formació també beu de sonoritats escoceses o romaneses.

Després, a dos quarts de dotze de la nit, Txarango presentarà 'Benvinguts al llarg viatge', un treball de debut que ha servit per donar-los a conèixer arreu de Catalunya. El cantant del grup, Alguer Miquel, ha explicat a Cugat.cat que el disc ha fet que a la seva base de seguidors joves s'hi afegís una altra composta per gent de totes les edats.

Alguer Miquel

Abans la gent que venia als concerts era només d'entre 18 i 25 anys.


En aquest sentit, el responsable de la comissió de l'Espai D'Arrel, Bernat Picornell, ha remarcat que la voluntat d'aquest escenari és precisament aplegar tots els segments de la població santcugatenca.

Bernat Picornell

Les activitats que fem han de ser per a tots els segments de la ciutadania.


Al mateix espai també hi haurà, a les nou del vespre, un assaig especial dels Castellers de Sant Cugat, i a la una de la matinada hi tindrà lloc una sessió de punxa-discos a càrrec de Fot-li Foc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.