La quitxalla combat l'onada de calor amb la Festa de l'aigua


  • Comparteix:

La companyia L'Ou Ferrat amenitzarà la festa /Font: Google

La companyia L'Ou Ferrat amenitzarà la festa /Font: Google

Els nens i nenes seran avui els protagonistes de la Festa de l'Aigua que ha començat a les dotze del migdia a la plaça de l'Om. La companyia L'Ou Ferrat oferirà l'espectacle 'El ball a l'aigua', un muntatge de més d'una hora de durada, en què un grup de personatges troben un oasi enmig del desert.

Sota la canícula calorosa del desert, un grup de personatges troba un oasi que ofereix tot un conjunt de jocs, de cançons i de danses amb el denominador comú de l'aigua fresca. Aquesta 'performance' comptarà amb una gran participació del públic assistent.

Aquesta és la proposta de la companyia teatral L'Ou Ferrat dins la Festa de l'Aigua. La festa lúdica pretén que el públic gaudeixi dels jocs, les cançons i les danses amb el denominador de l'aigua fresca. La proposta vol fomentar l'ús responsable d'aquest bé escàs i, per això, la quantitat de líquid aquós que s'empra mai no supera la quantitat de 160 litres, que és el que estadísticament es comptabilitza com a ús diari d'una persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.