Quatre sopars populars per celebrar Sant Pere


  • Comparteix:

Sant Cugat acull avui quatre sopars com aquest / Font: Localpress

Sant Cugat acull avui quatre sopars com aquest / Font: Localpress

Una de les tradicions de la Festa Major és aprofitar els vespres per sopar al carrer. Quatre sopars populars reuniran aquest divendres veïns i membres d'entitats al voltant de la taula mentre gaudeixen del menjar. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), els Veïns del barri Centre-Estació, la Festa Major Alternativa i l'espai Des-plaça proposen passar la nit sopant en companyia a partir de les nou del vespre.

Una d'aquestes cites l'organitza el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) a l'espai la Taverna, ubicat a la plaça de Barcelona. Es tracta d'una botifarrada popular i el preu per persona és de cinc euros.

La Festa Major Alternativa també organitza un sopar popular. En aquest cas, és un sopar a base de productes agroecològics provinents de les cooperatives la Civada, la Carbassa i el Cabàs. Després del sopar, l'espectacle 'Gràcies, Ovidi' recordarà la figura del cantautor Ovidi Montllor a través dels seus poemes.

El veïns del barri Centre-Estació repeteixen un any més la trobada que se celebra cada Festa Major i es donen cita al voltant de la taula per sopar. Els organitzadors proposen que cada veí porti un plat preparat. És la novena edició d'aquesta iniciativa que continuarà amb l'actuació de la Banda Zona D.

L'espai destinat als joves d'aquesta festa, Des-plaça, també proposa un sopar. Serà a la plaça del Rei i, a més de menjar, l'espai acollirà un concurs de curtmetratges i les actuacions musicals de Mixumeig, Extra T-Rastes i Esquerda.

Tot els els sopars estan programats per a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.