La gastronomia i la música es donen cita a La Taverna


  • Comparteix:

La música es combinarà amb els tasts gastronòmics

La música es combinarà amb els tasts gastronòmics

La Taverna dedica el segon dia de festa a la música i la gastronomia en una combinació que s'allargarà fins ben entrada la nit. L'espai de la plaça de Barcelona engegarà els motors a partir de dos quarts de set de la tarda amb un tast de còctels. El seguiran la primera trobada percussionista, una botifarrada popular, el tribut a Michael Jackson i la Nit de Karaoke.

L'activitat comença a dos quarts de set de la tarda amb el tast de còctels. Després, a dos quarts de nou de la nit, Kata Kitinga, Karabassà i Bombotrònic, acompanyats de Residual Gurus, porten per primera vegada la Trobada Percussionista.

A les nou de la nit, el Club Muntanyenc (CMSC) posa el sopar amb una botifarrada popular amb un preu de tiquet de cinc euros.

La Nit clònica amb Moonwalkers retrà tribut a Michael Jackson a partir de les onze de la nit, en una nova aposta de la Festa Major per homenatjar les gran figures de la música contemporània.

L'espai tancarà el divendres amb una Nit de Karaoke, a càrrec de La Bohèmia, que s'allargarà de dos quarts d'una de la nit fins a les tres de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.