La caseta de Festa Major del CPA: quatre dies de música i activitats


  • Comparteix:

El CPA celebra un any més la Festa Major amb la ciutadania

El CPA celebra un any més la Festa Major amb la ciutadania

Música dels anys 60, rumba catalana i 'potaje' són els ingredients de la programació del Centro Popular Andaluz (CPA) a la Festa Major. El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha avançat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que els dies de festa grossa la caseta andalusa es mostrarà 'plena de festa, música i moltes activitats'.

El Centro Popular Andaluz (CPA) prepara quatre dies de Festa Major amb moltes propostes. Per començar, la festa grossa donarà el tret de sortida el darrer dijous de juny, revetlla de Sant Pere, amb un gran ball amb música dels anys 60 a càrrec del grup Guateques. Els altres dies de Festa Major també estaran plens d'activitats com ara actuacions dels grups del CPA, rumba catalana, 'potaje' i actuacions d'altres entitats de la ciutat com el Grup Mediterrània i l'Esbart.

Així ho ha resumit el president del CPA, Antonio Rodríguez, al magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5 FM).

Antonio Rodríguez

Farem quatre dies de festa molt macos. Tres dies seran molt forts: dijous, divendres i dissabte. El diumenge acabarem de festa.



Rodríguez també ha avançat que la caseta d'enguany tindrà les mateixes mides que la de l'any passat. El CPA celebra aquest any el seu 35è aniversari a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.