Els Castellers treballen per a la 'tripleta'


Temes relacionats

Els Gausacs igualen a Reus la seva millor actuació (26/mai/12)


  • Comparteix:

Actuació anterior dels castellers / Font: Elvallenc.com

Actuació anterior dels castellers / Font: Elvallenc.com

Castellers de Sant Cugat treballen per treure a plaça durant aquesta Festa Major el 4 de 8, el 3 de 8 i el 2 de 8 amb folre, l'anomenada 'tripleta'. Aquest objectiu s'ha decidit aquest dilluns en la reunió de la comissió tècnica de la colla i ho han anunciat durant el programa 'Tanquem pinya' de Cugat.cat (91.5FM), on han destacat el pas endavant que suposa aquest objectiu.

La intenció dels Gausacs és treure endavant la 'tripleta'. Això és, descarregar en una mateixa actuació el 3 de 8, el 4 del 8 i el 2 de 8 amb folre. Es tracta d'una actuació complicada ja que, segons els Gausacs, en la història del món casteller només els Capgrossos de Mataró l'han dut a terme amb èxit sense abans haver fet una 'clàssica', que és descarregar un 3 de 8, un 4 de 8 i un 2 de 7, una actuació més habitual.

Un dels caps de colla, Toni Castanyer, ha explicat durant el programa 'Tanquem pinya' que 'després d'estudiar les possibilitats del grup hem decidit anar a màxims' en l'actuació de la festa grossa.

Toni Castanyer

Hem estudiat les possibilitats i anirem a màxims amb tot el que treballem. Volem portar a plaça el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 8.






El 2 de 8 amb folre és una construcció que incorpora una segona pinya damunt de l'habitual. Això implica més dificultat i la participació de més gent així com assajos específics. Segons els Gausacs, actualment només 13 colles es poden plantejar tirar endavant aquest castell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.