El segon dia de Festa Major comença amb gralles i botifarres


Temes relacionats

Les albades de Sant Pere desperten els santcugatencs un any més (29/jun/12)


  • Comparteix:

Els grallers han despertat la ciutat aquest divendres al matí

Els grallers han despertat la ciutat aquest divendres al matí

El divendres de Festa Major ha començat amb les tradicionals albades de Sant Pere per despertar la ciutadania perquè participi a la festa grossa del municipi. El recorregut pel centre de Sant Cugat ha finalitzat a la plaça d'Octavià on els santcugatencs s'han aplegat per agafar forces amb un esmorzar popular consistent en botifarra i pa amb tomàquet.



Els grallers dels Castellers i dels Geganters han despertat els santcugatencs fent música pels carrers de la ciutat. Unes albades de Sant Pere que han iniciat el seu recorregut al carrer Major, passant per la plaça de Sant Pere, la plaça del Coll, el carrer de la Creu, la rambla del Celler, la plaça de Barcelona i han finalitzat a la plaça d'Octavià.

Més de dos centenars de santcugatencs s'han aplegat en aquesta plaça per gaudir de l'esmorzar popular a base de botifarra i pa amb tomàquet, ingredients imprescindibles per agafar forces pel segon dia de Festa Major.

Assistents

Molt bé i si podem venim. / M'agrada el pa amb tomàquet perquè és molt bo. / La botifarra i el pa amb tomàquet, molt bons. Per ballar molt. / He dormit el que calia i un altre cop en marxa.


Enguany s'han repartit 250 racions de botifarra i pa amb tomàquet, una cinquantena més que l'any passat i amb el mateix èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.