La música local s'uneix per celebrar el 30è aniversari de Cugat.cat


Temes relacionats

Cugat.cat celebra el 30è aniversari amb un concert (29/jun/12)


  • Comparteix:

Moment del concert

Moment del concert

La plaça de Can Quitèria ha estat l'escenari de l'històric concert que aquest divendres ha unit sobre l'escenari alguns dels grups més mítics del municipi. Tres dècades de música local en una marató de concerts que ha celebrat l'aniversari de Cugat.cat de la mà de Spessa Salsa, Els Nois de la Mare, Raúl Pulido versionant La banda trapera del río, el retrobament de Shitting Milks, el hip-hop dels 90 amb FF, El Gremio i Qiman & KDÖ, i el guanyador de l'última edició del cicle 'Mou-te', Everest.



Cugat.cat i la Festa Major han sumat esforços per oferir el millor de la música local. Un repàs a la trajectòria musical del municipi ha estat l'eix d'aquest concert que ha començat a les deu de la nit amb el grup més històric, Spessa Salsa. La formació va néixer a principis dels 80, quan es van recuperar ritmes llatins com la salsa.

La marató de concerts també ha comptat amb un retrobament molt esperat. Es tracta del conjunt de versions Els Nois de la Mare. El grup, que es va formar a principis de la dècada dels 90, va anar creixent gràcies a les seves ganes de fer música. Un altre dels moment emotius ha estat un altre retrobament musical, el del grup guanyador del Sona9 2003, Shitting Milks. La formació va començar fent 'bolos' pels pobles i tocant als carrers.

L'escenari també ha acollit el músic Raúl Pulido, fill i nebot de dos dels membres de la mítica formació de punk La banda trapera del río, que ha versionat alguns dels temes d'aquest grup que tant l'ha influenciat. L'ha acompanyat Morfi Grei.

Nombrosos santcugatencs s'han sumat als músics locals en una actuació que s'ha completat amb altres bandes com FF, El Gremio i Qiman & KDÖ, i el guanyador de l'última edició del cicle 'Mou-te', Everest.

Tots ells han estat durant aquestes tres dècades de Cugat.cat part del so que ha donat vida a Ràdio Sant Cugat des dels seus inicis i que ha posat la banda sonora a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.