Quatre grups de percussió fan ballar la plaça de Barcelona


Temes relacionats

Quatre grups de percussió ompliran de ritme la Taverna (29/jun/12)


  • Comparteix:

Moment de la trobada

Moment de la trobada

La renovada plaça de Barcelona s'ha convertit en l'escenari de 50 percussionistes que han fet vibrar els santcugatencs amb la seva música. Kata Kitinga, Karabassà, Bombotronic i Residual Gurus han omplert la plaça de Barcelona de ritmes a la primera trobada de Percussionistes de la ciutat.

L'espai la Taverna ha ballat aquest vespre al ritme que han marcat els quatre grups de percussió que han portagonitzat la primera Trobada Percussionista de la ciutat. Les quatre formacions han ofert un repertori variat i molt mogut i al final de la sessió han sortit tots junts al mig de la plaça on han tocat tots plegats.

La directora musical de Karabassà, Sara Uñó, ha assegurat que ha estat una cita molt especial ja que és la primera ocasió que se celebra i també perquè han estrenat la remodelada plaça de Barcelona.

Sara Uñó

Feia temps que teníem que fer una actuació tots junts. També estem molt contents d'estrenar una nova plaça del poble. Esperem repetir-ho.


Unes 200 persones s'han aplegat al voltant del centre de la plaça que de mica en mica han començat a ballar el ritme que han marcat els percussionistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.