Els sopars populars d'entitats i veïns protagonitzen el vespre del divendres


Temes relacionats

Quatre sopars populars per celebrar Sant Pere (29/jun/12)


  • Comparteix:

Botifarrada del Club Muntanyenc Sant Cugat

Botifarrada del Club Muntanyenc Sant Cugat

Quatre sopars populars han reunit aquest divendres a la nit entitats i veïns. Els membres del Club Muntanyenc, la Festa Major Alternativa, els veïns del barri Centre-Estació i els joves de la Des-plaça han proposat passar la nit sopant en companyia a partir de les nou del vespre.

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) ha preparat una botifarrada popular a l'espai la Taverna, ubicat a Plaça Barcelona. Un membre de l'entitat ha explicat que s'han preparat 1000 botifarres que s'han repartit durant tota la nit. El tiquet, que inclou una beguda i la botifarra, tenia un cost de cinc euros. D'altra banda, uns 150 veïns del barri Centre-Estació han repetit un any més la trobada que se celebra cada Festa Major donant-se cita al voltant de la taula per sopar. El vicepresident de l'associació, Marcel Albet, ha explicat que cada veí porta un plat i el deixa a una taula d'auto servei.

organitzadors

Aquesta és la novena edició del sopar / Durant tota la nit servirem unes 1000 botifarres.


La trobada de la Festa Major Alternativa ha organitzat un sopar amb productes agroecològics provinents de les cooperatives santcugatenques la Civada, la Carbassa i el Cabàs. Una membre de la corporativa La Carbassa ha explicat que han estat prop de 150 persones les que han tastat aquest menú vegetarià amb productes de proximitat. A la mateixa hora, a l'espai Des-plaça també s'ha dut a terme un sopar organitzat per la penya Bilbo Ondokoak. El seu president, Sergi Sánchez, ha explicat que han estat unes 100 persones les que participen a la cita, on s'han servit cinc pintxos i una beguda per un preu de cinc euros.

organitzadors

Tots els ingredients són acroecològics i de proximitat / El menú és de cinc pintxos i una beguda.


Tots els sopars han començat a les nou del vespre, i han estat organitzats per les diferents entitats i veïns amb motiu de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.