Les 'Marranxoles a peu nu' de l'Esbart fan gaudir als santcugatencs


Temes relacionats

La nit de Sant Pere comptarà amb l'espectacle 'Marranxoles a peu nu' (29/jun/12)


  • Comparteix:

Les Marranxoles han omplert la plaça de l'Om

Les Marranxoles han omplert la plaça de l'Om

El cos de dansa de l'Esbart ha combinat la dansa clàssica i la contemporània durant el seu espectacle 'Marranxoles a peu nu' a l'Espai d'Arrel. La plaça de l'Om ha quedat petita davant l'expectació que ha aixecat aquest muntatge que ha arrencat forts aplaudiments del públic assistent.



Les marranxoles són les voltes que es donen a la vida per arribar al destí. Amb aquest títol, el Cos de Dansa de l'Esbart ha ofert un espectacle que ha barrejat tradició i modernitat amb un toc reivindicatiu.

La ballarina Berta Amador ha explicat a Cugat.cat que l'actuació de Festa Major és la gran cita de l'any ja que per al Cos de Dansa 'actuar a casa i davant dels seus és molt especial'.

Berta Amador

És un dels moments més bonics de l'any. Ho estem esperant. La Festa Major és el moment de lluir-nos davant de la nostra gent.


19 ballarines i un ballarí han fet gaudir el públic que omplia l'Espai d'Arrel de la plaça de l'Om durant prop d'una hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.