El correfoc de Festa Major torna a encendre els carrers de la ciutat


Temes relacionats

El correfoc dels Diables, els versots i The Strombers tancaran la nit de dissabte (30/jun/12)


  • Comparteix:

El correfoc ha tornat a encendre els carrers de la ciutat

El correfoc ha tornat a encendre els carrers de la ciutat

Els Diables de Sant Cugat han encès un any més els carrers de Sant Cugat amb el correfoc que ha comptat en aquesta ocasió amb la Colla Trempera Nosatramo de Tiana, els Ratpenats Infernals de Malgrat i membres de la colla Czart de Polònia. El foc, els petards i les espurnes han convertit la ciutat en un petit infern que ha impregnat de disbauxa i molta alegria la nit de dissabte.



'Més m'estimo ser diable que aprenent de botifler'. Aquest ha estat el crit de guerra que un any més han fet servir els Diables de Sant Cugat per donar l'inici del correfoc de Festa Major. Centenars de santcugatencs han acompanyat els diables pels carrers del centre de la ciutat i han fet cremar la ciutat amb les espurnes de les colles. El foc dels Diables ha sortit de la plaça d'Octavià i ha passat pel carrer Plana de l'Hospital, Sant Martí, carrer Major, la rambla del Celler, la plaça de la Vila i Santiago Rusiñol, entre d'altres, i ha tornat a desembarcar a la plaça d'Octavià.

Un dels membres dels Diables de Sant Cugat Àlex Garcia ha explicat que els ha fet molta il·lusió poder començar i acabar el correfoc a la plaça d'Octavià.

Àlex Garcia

Teníem moltes ganes de fer el correfoc. Aquesta vegada començar i acabar a la plaça d'Octavià, a l'espai Arrel, és molt important per a nosaltres.


El foc local però no s'ha apagat aquest dissabte. Diumenge, a partir de dos quarts de nou de la nit, els Diablons de Sant Cugat oferiran el tradicional Correfoc infantil que sortirà també de la plaça d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.