L'organització de Festa Major intentarà reprogramar els actes suspesos


Temes relacionats

L'actuació castellera es trasllada al pavelló ( 1/jul/12)

Es modifica el programa de la Festa Major per la pluja ( 1/jul/12)


  • Comparteix:

La pluja ha deixat la Festa Major sense el fi de festa

La pluja ha deixat la Festa Major sense el fi de festa

La pluja ha ofegat les últimes activitats del darrer dia de Festa Major. Per exemple, el fi de festa, amb projecció d'imatges de la celebració i un concert a la plaça d'Octavià, s'ha suspès per l'aigua. Ara l'organització buscarà alternatives per reprogramar aquest i la resta d'actes que no s'han pogut dur a terme aquest diumenge per les precipitacions.

La pluja ha obligat a anul·lar les activitats d'inflables a la zona de Centre-Estació i la fira artesana. Tampoc no s'ha fet el Racó Infantil. També s'ha suspès el concert de jazz que s'havia de fer a la plaça de Can Quitèria, el de La Lira, que havia d'acollir la renovada plaça de Barcelona, i el concert d'havaneres, que hauria d'haver-se fet a la plaça d'en Coll.Tampoc no s'han fet el correfoc infantil, que havia de passejar-se pel centre el municipi, i l'Esport al Carrer a causa de les precipitacions.

Ara l'organització de la Festa Major intentarà reprogramar els actes i aquest dilluns anunciarà quan es fa el final de festa que hauria d'haver tingut lloc aquest diumenge.

Altres activitats que han superat avui la pluja han estat el concurs d'arrossos, l'actuació castellera i activitats esportives com la Festa del Cel, el quadrangular de petanca, la patinada popular i la fase final del primer torneig Ciutat de Sant Cugat de futbol sala femení. Les partides d'escacs, que s'havien de fer a la plaça de la Vila, han passat a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.