La Galleguiña recorda en el seu pregó les virtuts de viure a Mira-sol


Temes relacionats

La dansa, el teatre i el cinema encapçalen el primer dia de Festa Major a Mira-sol ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

La Galleguiña durant el pregó

La Galleguiña durant el pregó

La Festa Major de Mira-sol ha arrencat aquest divendres amb l'humor de la Galleguiña, una pregonera molt especial que ha recordat als veïns tot allò que ofereix el districte. La seva ironia i alegria ha animat els mirasolencs a gaudir d'una festa que ha comptat també amb els Diables, el seu foc i el seu ritme tabaler. D'aquesta manera, el districte ha donat el tret de sortida a tres dies de celebracions amb més de 25 activitats organitzades pels veïns.



Mira-sol s'ha fet valer de l'humor per expressar les reivindicacions del districte i recordar totes les virtuts que ofereix el barri com la seva qualitat de vida, la tranquil·litat i la participació dels seus veïns. L'encarregada d'aquesta fita ha estat la Galleguiña, un nou personatge de Mira-sol que ha protagonitzat el pregó d'enguany.

Galleguiña

Sou uns privilegiats. A Mira-sol podeu veure Montserrat, Sant Llorenç, l'Eroski i el Montseny.


Aquest any, han estat els veïns els encarregats d'organitzar la Festa Major de Mira-sol. L'alcaldessa, Mercè Conesa, els ha encoratjat a seguir en aquesta línia, també en el consell de barri.

Mercè Conesa

Els veïns i veïnes són qui millor poden planificar la Festa Major del districte. Segur que serà una festa d'èxit.


Precisament, un dels membres de l'organització, el president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha destacat l'esforç dels veïns per aconseguir una festa que animi tothom.

Josep Lluís Lolo

Esperem que vingui molta gent. Hi ha 26 actes perquè tothom pugui gaudir d'alguna de les activitats que hem programat.


Amb una tabalada acompanyada del foc dels Diables, la Festa de Mira-sol ha arrencat amb ritme el seu primer dia de celebracions, que també ha comptat amb teatre, cinema a la freca, sevillanes i una discomòbil.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un pregó llastimós, sense contingut i llegit en castellà per una persona que ningú coneix a Mira-sol. Repeteixo, trist, molt trist

Joan Serrallonga. Enviat el 7/jul/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.