Tres dies de disbauxa per celebrar la Festa Major a la Floresta


  • Comparteix:

Enguany arriba la 20a trobada de paellers

Enguany arriba la 20a trobada de paellers

La Floresta donarà el tret de sortida a la seva Festa Major divendres de la setmana vinent. El pregó de la festa grossa del districte, amenitzat per la Coral Tardor, servirà aquell dia per iniciar tres dies de gresca. Els concerts d'Esquerda, Jaleo Real i Dani Pulmón seran els protagonistes musicals de la festa on tampoc no faltaran les activitats infantils i la 20a trobada de paellers. També s'estrena la primera baixada d'andròmines.

Divendres de la setmana vinent és el torn de la Festa Major de la Floresta. A dos quarts de vuit del vespre la Coral Tardor amenitzarà el pregó que es farà a les Escales Reñé. Una hora més tard tindrà lloc el Cerca-tasques florestà per diferents establiments del districte com el bar de la Uref i La Tasqueta, entre d'altres. El punt de trobada i venda de tiquets serà a la plaça del Centre 30 minuts abans de l'inici del recorregut. A les deu de la nit l'Agrupació Teatral de la Floresta oferirà l'obra 'Tres nits de nuvis de tres' a la Uref. La música es donarà cita a partir de les onze de la nit a les pistes poliesportives de la Floresta. Allà, Esquerda, Jaleo Real i Dani Pulmón oferiran un concert dins la Nit Jove.

Dissabte la festa continuarà a partir de les onze del matí amb la simultània d'escacs a la plaça Miquel Ros. Una iniciativa que organitza el Casal d'Avis del districte. A la mateixa hora també hi ha una cita per al més menuts amb els jocs per a infants a càrrec del Centre Obert de Can Llobet. Dues hores més tard s'iniciarà la 20a trobada de paellers. Una tradició que mai no falta a la festa grossa de la Floresta. A les quatre de la tarda l'exhibició de balls serà la protagonista. A les sis, l'Espai Jove Floresta i SomFesta organitza, amb la col·laboració del Teatre-Auditori i la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents, la 1a baixada d'andròmines també a Can Llobet. Una hora més tard la Coral Tardor del Casal d'Avis del districte oferirà un concert al Centre Social i Sanitari. La nit estarà amenitzada per un doble concert, un a les nou i l'altre a les onze. El primer anirà a càrrec de la Societat Coral La Lira al Casino de la Floresta. El segon l'oferirà l'orquestra Maui Quinten a les pistes poliesportives.

L'últim dia de Festa Major a la Floresta serà diumenge. La cita començarà a les nou del matí amb la 29a Cursa de la Floresta organitzada pel Club Excursionista Independent. Al punt del migdia hi ha una doble cita. La Companyia Un Parell de Nassos oferirà animació infantil i Escuma i l'església del districte acull la missa major. Ja a la tarda, a les set, hi haurà un concert de blues amb No More Dramas i, mitja hora més tard, el Camí de Can Pagan acull Vol en globus aerostàtic. Per tancar la Festa Major, a les deu, les havaneres i el rom cremat seran els protagonistes amb el grup Mar Endins. Una hora més tarda es lliuraran els premis del campionat de Cartes i Dòmino de la gent gran.

Durant els tres dies de festa, el districte acollirà, a més, un mercat d'artesans a les pistes poliesportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.