La Festa Major de la Floresta segueix amb la 20a trobada de paellers


  • Comparteix:

Enguany arriba la 20a trobada de paellers

Enguany arriba la 20a trobada de paellers

La Floresta viu aquest dissabte el segon dia de Festa Major. La jornada ha començat a les onze del matí amb la simultània d'escacs a la plaça de Miquel Ros, una iniciativa que organitza el Casal d'Avis del districte. Dues hores més tard s'iniciarà la 20a trobada de paellers, una tradició que mai no falta a la festa grossa de la Floresta.

A les onze hi ha una cita per al més menuts amb els jocs per a infants a càrrec del Centre Obert de Can Llobet. Ja a la tarda, al punt de les quatre, després de la trobada paellera, hi haurà una exhibició de balls a les pistes poliesportives. A les sis, l'Espai Jove Floresta i SomFesta organitza, amb la col·laboració del Teatre-Auditori i la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents, la 1a baixada d'andròmines també a Can Llobet.

La nit estarà amenitzada per un doble concert, un a les nou i l'altre a les onze. El primer anirà a càrrec de la Societat Coral La Lira al Casino de la Floresta. El segon l'oferirà l'orquestra Maui Quinten a les pistes poliesportives.

Aquest dissabte i diumenge, el districte acollirà, a més, un mercat d'artesans a les pistes poliesportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.