Els veïns de la Floresta paren taula plegats per vintè any consecutiu


Temes relacionats

La Festa Major de la Floresta segueix amb la 20a trobada de paellers (21/jul/12)


  • Comparteix:

Algunes de les paelles que s'han cuinat a la 20a Trobada de Paellers

Algunes de les paelles que s'han cuinat a la 20a Trobada de Paellers

Més de 400 persones al voltant de gairebé 20 paelles s'han aplegat a les pistes esportives de la Floresta per celebrar la Trobada de Paellers que enguany arriba a la 20a edició. Receptes d'arròs amb marisc, amb carn i, fins i tot, amb mandonguilles han servit perquè els veïns de la Floresta s'apleguin al voltant de les taules per compartir aquesta activitat de la festa grossa del districte.

Les pistes esportives de la Floresta han aplegat més de 400 veïns per vintè any consecutiu a la Trobada de Paellers. Un acte que els veïns han qualificat de tradicional i important ja que permet retrobar-se entre els habitants del districte, celebrar aquesta proposta de la Festa Major i enfortir així la comunitat.

Participants

Sóc d'Ontinyent que hi ha una paella molt específica de gran festa. / Venia de convidada però la cuinera no ha vingut i m'han enganxat. / Entre amics i a passar el dia.


La trobada ha finalitzat, després de menjar els arrossos preparats, amb una batalla d'aigua i ball. La tarda ha continuat amb la 1a baixada d'andròmines també a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.