El pregó de la Festa Major de Sol i Aire posa la mirada en la seva història


  • Comparteix:

Sol i Aire ha donat el tret de sortida a la seva Festa Major, amb un pregó que ha recordat el passat, ha elogiat el present i ha engrescat el futur del barri. El pregoner; que ha estat el president de l'Associació de Veïns, Guillem Roca; ha subratllat el caràcter familiar dels veïns que conviuen en aquest territori i ha assegurat que els reptes de futur seran prometedors tot i les dificultats. De la seva banda, el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha destacat l'associacionisme i l'organització que caracteritza el barri de Sol i Aire.

Les paraules de record cap a un passat de més de sis dècades de Sol i Aire i l'orgull de pertànyer a aquest barri han estat l'essència del pregó que el president de l'Associació de Veïns, Guillem Roca, ha transmès a les prop de 40 persones que hi havia a l'acte d'inici de la Festa Major de Sol i Aire. El pregoner ha tingut també paraules de satisfacció per al present d'aquesta zona santcugatenca i ha animat els veïns a mirar el futur amb optimisme i treball.

Guillem Roca

Sol i Aire va amb un ERO sota el braç cap a la felicitat.


El tinent d'alcalde d'Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat que el caràcter cooperatiu dels veïns de Sol i Aire és un exemple a seguir i ha subratllat que aquest és un dels barris millor organitzats de Sant Cugat.

Carles Brugarolas

Els veïns de Sol i Aire són exemple en unió. Des de fa molts anys treballen d'una forma molt col·lectiva.


El pregó ha anat seguit de la presentació de la mostra de fotografies 'Una pinzellada de la nostra història' i de l'exposició de mostres de flors, horts i de collites de Sol i Aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.