La Festa Major de Sol i Aire s'acosta als infants amb aigua i màgia


Temes relacionats

Segueix la Festa Major de Sol i Aire amb activitats infantils i el sopar de comiat (28/jul/12)

El pregó de la Festa Major de Sol i Aire posa la mirada en la seva història (27/jul/12)


  • Comparteix:

Els més petits han gaudit de valent del segon dia de la Festa Major de Sol i Aire, de la qual han estat els protagonistes. Una guerra d'aigua i un espectacle de màgia han estat les principals atraccions d'aquest dissabte, que han servit perquè els nens i nenes del barri també facin seva la festa. Una cinquantena de persones han participat a la jornada, on també s'ha repartit fruita entre els més menuts.

Els nens i nenes de Sol i Aire han combatut la calor amb una gran guerra d'aigua i han tornat a rebre per quart any consecutiu el mag Raphael, que els ha deixat bocabadats amb els seus trucs de cartes, gomes i mocadors. El president de l'associació de veïns del barri, Guillem Roca, ha explicat que amb aquestes activitats els nens i nenes també són protagonistes a la Festa Major.

Guillem Roca

Avui ens dediquem a la infància, tenim jocs amb aigua, farina i un espectacle de màgia. L'important és que els nens ho passin bé.


La celebració ha continuat durant la nit, amb el sopar de comiat: una cargolada i un pica-pica. Durant el sopar s'ha sortejat una panera. El dia ha posat el punt final amb la música de la disco mòbil de JC Sound.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.