Tret de sortida a la 55a edició de la Festa Major de Mas Gener


Temes relacionats

La Festa Major de Mas Gener arriba a la seva 55a edició ( 2/ago/12)


  • Comparteix:

El concert d'havaneres és una de les propostes d'aquest any / Font: Localpress

El concert d'havaneres és una de les propostes d'aquest any / Font: Localpress

El barri de Mas Gener, a Mira-sol, inicia aquest divendres la 55a edició de la seva festa major amb activitats per a totes les edats que se celebraran al llarg d'aquest cap de setmana. L'Espetec de Festa, a les nou de la nit, obre la jornada amb diferents propostes mentre que la discoteca mòbil i l'actuació de Ballet Glamour posaran la part més musical, una hora més tard. Totes les activitats es duran a terme a la pista poliesportiva del barri i al seu entorn. El ralli de cotxes antics sortirà diumenge de Mas Gener i arribarà a la plaça d'Octavià.

Una bicicletada popular, una exhibició de cotxes antics i clàssics i les tradicionals botifarrada i paellada popular són algunes de les activitats que proposa enguany l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, organitzadora de la festa.

El seu president, Josep Lluís Lolo, considera que el recorregut dels vehicles d'època que tindrà lloc diumenge és una de les novetats.

Josep Lluís Lolo

Es tracta d'una passejada, una exhibició. Volem que la gent de la plaça d'Octavià gaudeixi d'aquests cotxes.


La part més musical de la festa la posaran, dissabte, la cantant del barri Estefania Álvarez, la batucada de Batunice i la banda Duo Plastic. Diumenge a la tarda arribarà l'hora del Karaoke i les havaneres del grup Xaloc. Per participar a la paellada i la botifarrada, cal adquirir els tiquets a la pista poliesportiva o al carrer d'Aragó 51.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.