Els actes de la Festa Major de Mas Gener reforcen el vincle entre els veïns


Temes relacionats

La Festa Major de Mas Gener continua avui amb la bicicletada popular ( 1/set/12)


  • Comparteix:

Els nens i nenes de Mas Gener han estat els protagonistes del segon dia de Festa Major del barri que ha comptat amb animació infantil i una bicicletada. Els més petits no han pogut gaudir de la festa de l'aigua com en anys anteriors pel mal temps i el fred d'aquest dissabte. El plat fort de la festa ha arribat a la nit amb la botifarrada popular i el ball amb orquestra.

La festa de Mas Gener, que ha arrencat aquest divendres reunint més de 400 persones en una disco mòbil, s'ha posat en marxa aquest dissabte amb una bicicletada pels voltants del barri. El fred ha obligat a anul·lar la principal activitat del matí, la festa de l'aigua i l'escuma, que ha estat substituïda per l'animació infantil programada per la tarda i que ha aplegat un centenar de persones.

El president de l'Associació de propietaris i veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat que l'objectiu de la festa és animar els veïns en aquests temps tan complicats.

Josep Lluís Lolo

L'objectiu és un: que la gent gaudeixi, ho passi bé i oblidi de la problemàtica que estem vivint.


La festa ha continuat diumenge amb el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir de Sant Cugat, on els veïns han recorregut els carrers de Sant Cugat amb la rua de vehicles antics i clàssics que ha finalitzat a la plaça d'Octavià. Una vegada allà, els vianants han contemplat aquestes relíquies mentre els seus conductors han visitat l'edifici i el museu de la nostra ciutat. Després de la paellada de les dues de la tarda, la música del Grup Xaloc posa el punt final a la festa grossa del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.