Les Planes tanca la Festa Major amb màgia, fira i paella


  • Comparteix:

Recta final de la Festa Major de les Planes

Recta final de la Festa Major de les Planes

Una mercadet de segona mà és la proposta de la festa de les Planes d'aquest dimarts al matí, darrer dia de les celebracions del districte. Al migdia tindrà lloc una paellada popular a les pistes esportives de la zona on els planencs podran demostrar la seva habilitat als fogons. A la tarda un espectacle de màgia i un brindis posaran el punt final a les celebracions.

A les deu del matí ja estaran muntades les paradetes dels participants al 'Rastro', un mercadet d'objectes de segona mà. La cita és a les pistes esportives del barri i els assistents podran trobar, remenar i adquirir tota mena de productes que altres persones ja no usen.

A partir de la una del migdia, s'encendran els fogons perquè els participants a la paellada comencin a preparar els seus plats. L'organització proporcionarà l'oli i l'arròs necessaris i els participants hi posaran la resta d'ingredients. Queda totalment prohibit fer foc i només es podran utilitzar fogons de gas.

Després de dinar, a les sis de la tarda, el mag Nano Márquez oferirà un espectacle de màgia que precedirà el brindis de fi de festa i l'organització oferirà una sorpresa final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.