La Festa Major de les Planes proposa una jornada molt competitiva


Temes relacionats

Les Planes supera l'equador de la seva Festa Major amb un públic actiu ( 9/set/12)

Noves millores urbanes a les Planes ( 8/set/12)


  • Comparteix:

Cartell de les festes d'enguany

Cartell de les festes d'enguany

Competicions de futbol, parxís, menjar 'hot dog' i de 'Call of Duty' són les propostes de la Festa Major de les Planes per aquest dilluns. La jornada també comptarà amb un taller de pintura i propostes nocturnes per a la gent gran i per als joves.

La pilota començarà a rodar a les deu del matí al torneig de futbol que comptarà amb vuit equips participants que s'enfrontaran a les pistes.

A les cinc de la tarda serà el moment perquè els més petits coneguin el món de la pintura amb el taller infantil Joan Mires, que està pensat per a nens i nenes de fins a 12 anys. La cita tindrà lloc al Casal de les Planes i tots els participants rebran un obsequi.

També al casal i mitja hora més tard, començarà el campionat de parxís. Els interessats s'hi poden inscriure el mateix dia i lloc del torneig.

L'altra competició de la jornada serà a les vuit del vespre a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i consisteix en qui pot menjar més entrepans de salsitxes 'hot dog'.

Els aficionats al videojoc 'Call of Duty' tenen una cita a dos quarts de deu de la nit al punt TIC del casal per mostrar les seves habilitats en aquest joc bèl·lic. Les inscripcions seran a la tarda, de cinc a sis, al mateix espai.

La nit s'omple de música i ball de la mà del grup Sarsalé, que a partir de dos quarts d'onze de la nit dedicarà la seva actuació al casal a la gent gran del districte.

I els joves també tenen la seva programació nocturna a les pistes esportives a partir de les onze de la nit. Allà hi actuaran els Microguagua i The Risas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.