Castells i esports marquen la jornada de diumenge a la Festa Major de Valldoreix


Temes relacionats

Els Gausacs endarrereixen l'estrena del 2 de 8 amb folre que tenien prevista (16/set/12)

La Festa Major de Valldoreix treu al carrer la seva cultura popular (15/set/12)

Tret de sortida de la Festa Major de Valldoreix marcada per la joventut (14/set/12)


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major 2012

Cartell de la Festa Major 2012

Aquest diumenge de Festa Major de Valldoreix començarà amb una sortida al Parc de Collserola de l'Associació de Veïns Amics de Valldoreix i estarà marcat pels esports. Una cursa popular, un partit de futbol, un torneig de volei platja, un trofeu de tennis i pàdel, així com una trobada castellera seran els actes protagonistes d'aquest diumenge. A la tarda, un concert de música sacra i una actuació de teatre seran les activitats més destacades.

La jornada començarà a les nou del matí amb una sortida de l'Associació de Veïns Amics de Valldoreix des de la seva seu cap al Parc de Collserola que s'allargarà fins al punt del migdia.

Una hora més tard, a les deu, començaran les activitats esportives que marquen aquesta jornada de Festa Major. Des de la zona esportiva de l'EMD es donarà el tret de sortida als quatre quilòmetres de la cursa popular.

Els més menuts podran participar a la Primera jornada de futbol base de Festa Major que tindrà lloc al Club Esportiu de Valldoreix, mentre que el camp de futbol de Valldoreix acollirà el torneig de futbol 11. Els torneigs de volei platja i el trofeu de tennis i pàdel completaran el plat fort de la jornada al Club Esportiu de Valldoreix.

També a les deu es durà a terme el taller 'Encaixem bones pràctiques', una gimcana que té l'objectiu de de donar a conèixer les bones pràctiques per a l'estalvi a la llar. Més tard, a dos quarts d'onze, l'Arxiu Gavín obrirà les seves portes als ciutadans.

L'altre punt fort de la jornada serà la trobada castellera que tindrà lloc al punt del migdia i reunirà els Gausacs, la Colla d'Esplugues i els Moixiganguers d'Igualada.

L'església de Sant Cebrià serà un altre lloc de festa. A dos quarts d'una se celebrarà la missa Major amb l'actuació de la Coral de Valldoreix i per la tarda acollirà el concert de música sacra de l'associació musical 'Cantorata'. La missa estarà seguida per un concurs de 260 paelles que començarà a les dues a l'escola Jaume Ferran i Clua.

Les activitats de la tarda començaran al punt de les cinc a la plaça del Casal de Cultura amb una jornada de jocs populars. El punt final de la jornada el posarà el grup de teatre Espiral amb la representació de la peça 'En Baldiri de la Costa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.