Paelles i castellers per posar el punt final a la Festa Major de Valldoreix


Temes relacionats

Castells i esports marquen la jornada de diumenge a la Festa Major de Valldoreix (16/set/12)

Els Gausacs endarrereixen l'estrena del 2 de 8 amb folre que tenien prevista (16/set/12)

Tret de sortida de la Festa Major de Valldoreix marcada per la joventut (14/set/12)


  • Comparteix:

Moment en què l'anxeneta ha culminat la torre de 7

Moment en què l'anxeneta ha culminat la torre de 7

Els Castellers de Sant Cugat han estat els principals protagonistes d'aquest diumenge de Festa Major a Valldoreix. Han tornat a descarregar el 4 de 8 i han completat l'actuació de la plaça de l'Estació amb una torre de 7 i un 3 de 7 que ha servit per preparar el 3 de 8. L'altre plat fort de la jornada ha estat el concurs multitudinari de paelles, que ha aplegat més de 200 persones a les instal·lacions de l'escola Jaume Ferran i Clua.



L'actuació castellera ha estat la principal activitat del matí del darrer dia de Festa Major, on els Gausacs han descarregat el quart 4 de 8 de la temporada, que ha estat l'únic castell de 8 de l'actuació. La construcció més emblemàtica de la colla, la torre de 7, i un 3 de 7 amb la mirada posada en el 3 de 8 han completat la primera aparició dels camises verdes després de les vacances d'estiu. En aquest sentit, el cap de colla Toni Castanyer s'ha mostrat satisfet del resultat i confia a portar a plaça la torre de 8 en les properes actuacions.

Toni Castanyer

Seguirem treballant, tenim tres setmanes fins una fita important com el concurs de Tarragona on intentarem arribar-hi. Si està com ha d'estar, amb un bon volum de gent, serà l'objectiu.


Els companys dels Gausacs han estat els Moixiganguers d'Igualada i els Cargolins d'Esplugues i tots dos han descarregat un 5 de 7 i un 4 de 7 amb agulla, a banda d'un 3 de 7 aixecat per sota i un 4 de 7 respectivament. El públic, que omplia de gom a gom la plaça de l'Estació, també ha gaudit dels pilars de quatre i de cinc que han descarregat les colles.

La Festa Major ha continuat amb el tradicional concurs de paelles, que ha omplert les instal·lacions de l'escola Jaume Ferran i Clua de concursants i comensals.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que els veïns i les entitats s'han bolcat en aquesta festa tot i la reducció dels pressupostos i per això n'ha fet un balanç molt positiu.

Josep Puig

Fem un balanç molt positiu, amb una gran participació en tots els actes. La gent de Valldoreix ha participat d'una forma molt activa a la seva Festa Major.


La festa ha continuat aquest diumenge a la tarda amb la jornada de jocs populars. El punt final l'ha posat el grup de teatre Espiral amb la representació de la peça 'En Baldiri de la Costa'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.