La Festa Major del barri del Monestir desafia la crisi amb música i fent pinya


Temes relacionats

Cugat.cat dóna el tret de sortida de la Festa Major del Barri del Monestir ( 5/oct/12)


  • Comparteix:

'Qualsevol nit pot sortir el sol'. Aquest ha estat el missatge d'optimisme de Cugat.cat a la 10a Festa Major del barri del Monestir que, a través del seu director, Miquel Herrada, ha animat els ciutadans a gaudir de la festa. Herrada també ha destacat la implicació de l'associació de veïns per aconseguir una festa grossa feta a mida per als seus residents. Amb el pregó, la festa major del barri ha donat el tret de sortida aquest divendres en què Kata Kitinga i la Tuna de Rubí, i altres concerts, han estat els encarregats de donar el toc festiu de la jornada.

El ritme de la percussió dels Kata Kitinga ha fet una crida als santcugatencs a aplegar-se a la plaça d'en Coll, que s'ha convertit en l'epicentre de l'inici de la festa grossa que ha protagonitzat el pregó. Enguany, la seva lectura ha anat a càrrec del director de Cugat.cat, Miquel Herrada, que ha celebrat els 30 anys de servei a la ciutat i durant els quals han donat vida les entitats que la formen. Herrada ha donat el tret de sortida a la festa llançant una missatge d'unitat a la ciutadania per combatre els temps de crisi.

Miquel Herrada

Mireu de posar bon humor a un temps de desànim generalitzat perquè qualsevol nit pot sortir el sol. Bona Festa Major!


De la seva banda, el president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, ha manifestat les dificultats d'organitzar una festa major per la situació econòmica, que s'ha fet gràcies als veïns i col·laboradors. L'associació de veïns ha seleccionat el pregoner de la 10a Festa Major del barri, Cugat.cat, per homenatjar els mitjans de comunicació de la ciutat.

Andrés Ares

Aquest any vàrem pensar que s'havia de fer un homenatge als mitjans de comunicació de la ciutat per la feina que fan dia a dia.


L'alcaldessa, Mercè Conesa ha destacat la importància de seguir celebrant les festes majors de barri per cohesionar els ciutadans d'una zona de la ciutat en un moment que les festes són qüestionades per les dificultats econòmiques. Conesa també ha felicitat el pregoner d'enguany, Cugat.cat, per donar bons professionals de la comunicació a la societat i per la seva labor comunicativa en aquests 30 anys.

Mercè Conesa

[Cugat.cat] va començar com una ràdio petita que ha evolucionat i ha deixat grans professionals. Pel camí ha fet una tasca de formació immensa.


La festa ha comptat amb el concert de la Tuna de Rubí i música en viu amb el Duo Bernal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.