El candidat de l'Entesa de Progrés, Isidre Molas, proposa acabar amb la política 'antisocial' del PP


  • Comparteix:

El lema del PSC és 'Si tu vols derrotarem el PP'.

El lema del PSC és 'Si tu vols derrotarem el PP'.

L'Entesa Catalana de Progrés, integrada pels tres partits d'esquerra catalans, es presenta a les properes eleccions amb l'objectiu de traslladar al Senat els compromisos del nou govern català. El seu portaveu, Isidre Molas, ha presentat a Sant Cugat els reptes per la nova legislatura i ha criticat la manca de polítiques socials que ha caracteritzat els governs d'Aznar.

Segons Molas, la creació de l'Entesa, ara fa 4 anys, ha demostrat la seva utilitat per descobrir els punts en comú de les tres forces d'esquerra calatanes i preparar així la formació de l'actual govern de la Generalitat. Segons el portaveu de l'Entesa, després del pacte de govern era imprescindible revalidar aquest acord per concórrer al Senat i defensar a Madrid els principals reptes del tripartit:

Isidre Molas

L'Entesa traslladarà els acords del nou govern català, i ens comprometem a defensar el nou Estatut i el nou model de finançament


Centrant-se en la campanya electoral que comença aquesta nit, Molas ha dit que els socialistes són una alternativa real, assegurant que el nerviosisme actual del PP demostra que ja no veuen clara la seva majoria. Molas ha afegit que els populars intenten centrar la campanya en les desqualificacions per amagar els seus fracassos dels últims 8 anys, com ara un retrocés en polítiques socials o la manca de desenvolupament de l'economia espanyola:

Isidre Molas

Hi ha la voluntat d'enverinar l'ambient per no parlar dels temes de govern, i aquest és un govern que no ha fet polítiques socials.


Molas ha reiterat la necessitat de reformar el Senat perquè realment pugui ser una cambra de representació territorial, argumentant que les Comunitats Autònomes, que ara són una realitat consolidada, no existien quan es va crear la cambra alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.