ERC anuncia un increment de militants durant el primer acte electoral amb Carles Solà


  • Comparteix:

Un centenar de persones es van apropar al Teatre de la Unió per sentir Carles Solà i Victor Alexandre.

Un centenar de persones es van apropar al Teatre de la Unió per sentir Carles Solà i Victor Alexandre.

La secció local d'ERC encara les aquestes eleccions amb l'optimisme que li dóna l'augment de militants i simpatitzants registrat en les darreres setmanes. Així ho ha expressat el president de la secció local del partit, Jaume Massanés, en el decurs d'un acte electoral que ha comptat amb la presència del Conseller d'Universitats, Carles Solà. Solà ha reclamat la a l'Estat que cedeixi la gestió exclusiva de competències a Catalunya ja contemplades en l'Estatut.

Mostra d'aquest creixent interès dels santcugatencs per ERC és, segons Massanés, el volum de la secció local, i que la situa en la tercera en importància del Vallès Occidental, així com l'increment en de les visites al lloc web de la secció local.

El Conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la informació, el santcugatenc Carles Solà, ha donat suport a la canditarura d'Esquerra, i ha fet referència a la necessitat de votar en clau catalana a les eleccions del 14 de març.

Carles Solà

Cal votar en clau catalana, cal un canvi, ara que sóc al govern ho veig més clar que mai.


Solà ha parlat de les necessitat que Catalunya pugui exercir competències exclusives en el camp de la investigació, l'educació, i infraestructures bàsiques ja reconegudes a l'Estatut.

Així ho ha expressat també el periodista i escriptor santcugatenc Víctor Alexandre, que s'ha mostrat pessimista respecte el futur de l'autogovern.

Víctor Alexandre

Hem d'estar preparats perquè s'intentarà il.legalitzar Esquerra Republicana.


L'acte també ha comptat amb parlaments de la membre de la secció local, Montse Julià, i el representant de les JERC Roger Tugues, que ha llegit un manifest de denúncia de l'ús polític i electoralista del 'cas Carod'.
Entre les propostes del partit a Sant Cugat destaca l'impuls de canvis en el nomenclator de carrers de la ciutat amb referents espanyols, com per exemple el carrer Cánovas del Castillo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.