ICV-EUiA emplaça als ciutadans a escombrar el franquisme de la dreta espanyola


  • Comparteix:

Susana Montón va de número 6 a la llista d'ICV encapçalada per Joan Herrera.

Susana Montón va de número 6 a la llista d'ICV encapçalada per Joan Herrera.

ICV ha fet una crida als ciutadans, i en especial als joves, perquè facin front al franquisme que, asseguren, encara perviu a les files del PP. Aquest ha estat un dels missatges de Susi Montón, número 8 per Barcelona, en la presentació a Sant Cugat de les propostes electorals de joventut del partit. L'objectiu és aconseguir la plena emancipació dels joves a través de la desgravació del lloguer, la justificació dels contractes temporals i la recomposició de l'espai universitari.

La coalició ecosocialista està disposada a trencar el tradicional concepte que el jovent no participa en la vida política. La voluntat del partit és mobilitzar els ciutadans davant el procés globalitzador neoliberal que està practicant la dreta.

Per aquest motiu, i coincidint amb el trentè aniversari de la mort de Salvador Puig Antich, ICV ha fet un al·legat en contra dels 'còmplices', diuen, d'aquesta execució que encara es troben en la primera línia de la política. Segons la candidata al Congrés, Susi Montón, això és un signe evident que el franquisme no ha mort:

Susi Montón

No pot ser que el senyor Fraga obri la campanya dels populars


Montón ha fet aquesta afirmació durant la visita que ha realitzat a Sant Cugat per exposar les propostes ecosocialistes en matèria de joventut, acompanyada de David Cid, que tanca la llista per la circumscripció de Barcelona. Tots dos han dit que Iniciativa vol eliminar les traves de l'emancipació juvenil amb instruments com la justificació de la causalitat dels contractes temporals. Susi Montón:

Susi Montón

Espanya legisla molt les qúestions laborals però no vigila res


Pel que fa l'habitatge, els ecosocialistes consideren que s'ha de derogar la llei del sòl per potenciar la demanda a través d'incentius com la desgravació del lloguer. Una altra de les apostes d'Iniciativa és la recomposició de l'espai universitari, fent que els interessos de l'ensenyament reverteixi en els estudiants i no en les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.