Carod Rovira i Joan Puigcercós tanquen la campanya a Sant Cugat en un acte de les JERC


  • Comparteix:

Es preveu que més de 500 persones s'acostin al PAVII per escoltar Carod-Rovira i Puigcercós.

Es preveu que més de 500 persones s'acostin al PAVII per escoltar Carod-Rovira i Puigcercós.

El cap de llista d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el número 2, Joan Puigcercós, visitaran el dia 11 Sant Cugat, per oferir un míting al PAV 2 que preveu que compti amb l'assistència de més de 500 persones. Les JERC organitzen aquest acte de suport a la candidatura dels republicans, amb el convenciment que ERC aconseguirà 6 escons al Congrés, tot i els continus atacs que reben, diuen, de la resta de formacions.

L'últim acte electoral d'ERC a la ciutat comptarà amb la presència dels homes forts de la formació. Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós passaran la nit del dijous al PAVII en un sopar que preveu l'assistència de mig miler de persones, procedents d'arreu dels Països Catalans.

La secció jove d'Esquerra Republicana organitza el míting amb l'objectiu de fer costat a la formació en un dels moments més durs, diuen, de la seva trajectòria. No obstant, el president de les JERC, Ramon Puigneró, considera que això no serà un obstacle perquè ERC guanyi posicions a Madrid:

Ramon Puigneró

ERC no anirà a Madrid a baixar-se els pantalons


Puigneró també ha lamentat que la seva formació sigui blanc constant de les crítiques de la resta de partits. Segons el republicà, aquests atacs constaten que Esquerra és una formació en procés de creixement:

Ramon Puigneró

No podem estar rebatent les crítiques de tothom. No val la pena.


El sopar, que necessita confirmació prèvia, començarà a les 9 del vespre i es preveu que acabi pels volts de les 12 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.