CIU es presenta com l'única força nacionalista al Senat ja que ERC va del bracet amb el PSOE


  • Comparteix:

CIU ha presentat les seves propostes al Senat.

CIU ha presentat les seves propostes al Senat.

El candidat de CiU al Senat, Alexis Serra, ha assegurat a Sant Cugat que l'únic vot nacionalista a la Cambra alta és el de la seva formació, perquè l'Entesa Catalana de Progrés, assegura, se supedita al PSOE. Convergència i Unió considera imprescindible que el PP no revalidi la majoria absoluta per aconseguir que el catalanisme sigui decisiu a la política espanyola.

Des de la federació nacionalista asseguren que només CiU podrà defensar els interessos del país, perquè ni el PSC ni Esquerra formaran grup propi. Per Convergència i Unió, el nou Estatut i el nou model de finançament són els instruments que han de dotar Catalunya de l'autonomia política i dels recursos econòmics per fer front a dos 'escenaris perillosos' que afectaran l'Estat en els propers 4 anys, tal com explica el diputat santcugatenc Jordi Martí:

Jordi Martí

Durant el 2005 es revisarà la Política Agraria Comuna, i fins el 2007, amb l'ampliació de la UE, patirem una retallada dels fons de cohesió


El candidat al senat per CiU Alexis Serra ha assegurat que les majories absolutes al Congrés, tant del PP com del PSOE, han demostrat ser absolutament nefastes per Catalunya. Serra ha defensat la necessitat que el Senat sigui, realment, una cambra de representació territorial, però ha puntualitzat que només CiU defensarà Catalunya des de la cambra alta:

Alexis Serra

Els que volen fer un vot nacionalista al Senat ho tenen complicat perquè l'Entesa, durant els últims 4 anys, ha estat en definitiva votant a les ordres del PSOE


Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora, CiU també s'ha compromès a equiparar els salaris entre homes i dones, i a practicar la "tolerància zero" amb la discriminació de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.