El programa Compartir Cotxe redueix en 400 tones les emissions de diòxid de carboni


  • Comparteix:

El programa Compartir Cotxe registra 120 viatges diaris de mitjana. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, assegura que gràcies a aquesta iniciativa els usuaris s'estalvien 2.800 euros l'any i es redueixen en 400 tones les emissions de diòxid de carboni.

L'any passat, 629 persones es van donar d'alta del servei Compartir Cotxe a Sant Cugat i es van registrar una mitjana de 120 viatges diaris. El tinent d'alcalde de Medi Ambient ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que aquesta tendència es manté enguany.

Eduard Pomar ha detallat l'estalvi econòmic i energètic que suposa aquesta iniciativa.

Eduard Pomar

Suposa un estalvi econòmic de 2.800 euros per als usuaris. S'estan reduint les emissions de CO2 a l'atmosfera en 412 tones.


El programa Compartir Cotxe es va iniciar l'any 2001 i es pot consultar a partir de la plana web de l'Ajuntament, www.santcugat.cat. També es va iniciar el programa Compartir Pàrquing, però no va tenir èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.