Pomar desmenteix la Plataforma i assegura que no s'ha envaït el Parc Rural de Torre Negra


  • Comparteix:

L'equip de govern nega que s'hagi produït cap agressió a l'interior del Parc Rural de la Torre Negra, en contra del que manté la Plataforma Cívica. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, assegura que la relació amb el grup ecologista és fluïda.

El projecte de construcció d'una nova escullera a la riera de Sant Cugat va comptar amb la participació del Gup Natura, integrant de la plataforma. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, en resposta a les acusacions del col·lectiu.

Pomar també explica que el projecte va comptar amb el vist-i-plau de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Eduard Pomar

Aquest projecte ha estat aprovat per l'ACA i és respectuós al màxim amb el medi ambient.


Pel que fa a la reconversió de tres forats del camp de golf en un 'pitch&put', Pomar aclareix que aquest canvi no representa moviments de terra específics ni una major despesa d'aigua. A més, ni aquest projecte ni la futura subseu d'Esade, al Centre Borja, envaeixen l'espai del Parc Rural, segons Pomar.

Eduard Pomar

Aquesta franja de terreny en cap moment ha quedat fora del Pla especial del Parc Rural. Ens sobta que ells, que tenen tota la informació, facin aquesta afirmació.


L'equip de govern assegura que la relació amb la Plataforma Cívica és fluïda. A més, remarquen que la creació d'un grup de treball específic, amb els membres de la Plataforma Cívica, ha servit per debatre conjuntament el pla especial del Parc Rural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.