Sant Cugat podria disposar d'un servei públic de préstec de bicicletes


  • Comparteix:

L'Ajuntament està estudiant la possibilitat d'implantar un servei públic de préstec de bicicletes. La iniciativa, que ja funciona a Barcelona i a algunes capitals europees, vol potenciar la mobilitat sostenible a les ciutats. L'informe tècnic que avaluarà la proposta estarà enllestit al gener.

La Junta de Govern Local ha encarregat al Bicicleta Club de Catalunya i l'empresa Assessoria d'Infraestructures i Mobilitat un estudi per implementar a Sant Cugat un servei públic de préstec de bicicletes. L'informe estarà enllestit al gener i avaluarà la viabilitat tècnica i econòmica de la proposta. Així ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Estudiem si és viable que hi hagi bicicletes en diferents punts de la ciutat per poder-se desplaçar pel municipi. L'estudi dirà si la proposta és viable tècnicament i econòmica.


Pomar ha indicat que la proposta s'emmarca en el Pla d'Acció de l'Agenda 21. De fet, un dels eixos del document incideix en la mobilitat sostenible.

Eduard Pomar

Dins les accions de l'Agenda 21, n'hi ha una que vol afavorir la mobilitat sostenible a la ciutat.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient ha recordat que l'Ajuntament ja ha tirat endavant altres actuacions en aquesta línia, com el programa 'Compartir cotxe' i l'ampliació dels carrils-bici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.