L'EMD repartirà 60 nous compostadors casolans entre els veïns de Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix continua potenciant el compostatge casolà. Per segon any consecutiu, els veïns de Valldoreix tenen l'oportunitat d'adquirir els instruments necessaris per recuperar els residus orgànics que generen a casa. La novetat d'enguany és l'organització d'un curs que servirà per informar sobre el tractament dels residus.

Seixanta, vint més que l'any passat, és el número de compostadors casolans que l'EMD de Valldoreix repartirà aquests dies als veïns d'aquest territori. Enguany, la Diputació de Barcelona ha subvencionat la iniciativa amb 6.000 euros, que l'EMD destinarà, entre d'altres coses, a organitzar un curset per donar la informació bàsica per iniciar l'activitat.

Així ho ha explicat la vocal de Serveis Urbans de l'EMD, Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Aquesta vegada tenim una subvenció de la Diputació i hem volgut augmentar el número de compostadors i entrega-los en un curset.


El curset, amb una durada d'una hora, tindrà lloc el proper dissabte 16 de desembre a la masia de Can Cussó a partir de les onze del matí. Els requisits per participar en el curs són estar empadronat a Valldoreix i no tenir cap compostador.

La tècnica de Medi Ambient de l'EMD, Susana Gómez, ha explicat que el compostatge casolà és un procés natural on no s'utilitza cap mena de producte químic. Gómez ha destacat, a més, que amb aquesta pràctica es contribueix al procés de minimització de residus.

Susana Gómez

És un procés naturral que no fa servir cap producte químic. És un pràctica senzilla de fer i que a més serveix per contribuir amb la minimització de residus.


El curs tindrà lloc el proper dissabte a partir de les onze del matí, a la masia Can Cussó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.