L'Ajuntament i la UAB signen un conveni per millorar les activitats d'educació ambiental


  • Comparteix:

Avaluar i millorar les activitats municipals d'educació ambiental és l'objectiu del conveni signat per l'Ajuntament i el Departament de Didàctica de les Ciències de la UAB. El projecte estarà enllestit el desembre de 2008 i es completarà amb una xerrada de l'experta Michaela Mayer.

La professora del departament de Didàctica de les Ciències de la UAB, Mariona Espinet, guiarà l'avaluació de les activitats d'educació ambiental que l'Ajuntament ofereix a les escoles i plantejarà millores. Aquestes activitats s'emmarquen dins del Pla de Dinamització Educativa i el programa Agenda 21 Escolar.

L'Ajuntament vol que aquesta tasca sigui el màxim de participativa possible, sobretot per part del professorat dels centres de la ciutat. En aquest sentit, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que a principis de març es farà una jornada d'educació ambiental per donar a conèixer al professorat els resultats de l'avaluació.

Eduard Pomar

El conveni vol fer una avaluació de les activitats municipals d'educació ambiental.


Durant la jornada educativa, es comptarà amb la participació de Michaela Mayer, experta en l'avaluació de programes d'educació per a la sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.