L'Ajuntament expedienta la hípica Can Calders per construir un aparcament a Torre Negra


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha obert un expedient al Centre Hípic de Can Calders per haver habilitat una zona d'aparcament sense llicència sobre terrenys qualificats com a parcs i jardins urbans. El consistori obligarà a l'empresa a restaurar l'espai alterat, que forma part del parc rural de la Torre Negra.

La zona d'aparcament ocupa l'esplanada situada al marge dret del torrent de Llaceres, davant del centre hípic. L'expedient, obert el passat 10 de gener, determina que en aquest indret s'hi han aportat i comptactat terres i graves, donant lloc a un aparcament irregular.

L'actuació es va realitzar sense la llicència municipal corresponent i sobre uns terrenys qualificats com a parcs i jardins urbans. La irregularitat va ser detectada pels tècnics de l'àrea de Medi Ambient el passat mes de novembre.

En resposta a les crítiques de la Plataforma Cívica en Defensa de Torre Negra, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, assegura que l'Ajuntament combat activament les negligències urbanístiques al parc rural.

Eduard Pomar

Sempre que hi ha hagut actuacions negligents dins del parc rural, l'Ajuntament ha actuat. El que no podem és tenir desplegat un inspector a cada racó del parc.


Amb l'obetura de l'expedient, l'àrea de Territori reclama als responsables de l'obra la restauració de l'espai alterat. La zona afectada és un espai obert, antigament dedicat a usos agrícoles, i forma part del parc rural de la Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.